betöltés folyamatban...

Elvonulóhely és Zarándokház a Pilis szívében

Történet Hírek Támogatók és üzenetek Követők

Éreztél már olyat, hogy az élet szédítő forgatagából olykor jó lenne elrejtőzni egy mesében? Jól esne néha menedékre lelni egy tisztaszívű bölcs ódon hangulatú fogadójában, ahol végre leteheted terheid, meggyógyulnak sebeid, elpárolog fájdalmad, felfrissül a tested – lelked, felfedezed rejtett képességeidet, ihletre lelsz, rátalálsz az életfeladatodra, és megleled a lelki békéd? 


Mit szólnál, ha kiderülne, hogy ez nem csak a fantázia műve? Ha bebizonyosodna, hogy ez a tündérlak valóban létezik, és Rád vár csupán? Tennél azért, hogy kitárja feléd a kapuit?

A Föld energetikai szívközpontjaként számontartott Pilis hegység lábánál, a Duna számos művészt megihlető kanyarulatában, a gyógyerejű Szent György vonal metszésében, csaknem kétszáz éve áll egy varázserejű épület, amely nemzedékek óta nyújt szállást, és oltalmat spirituális zarándokoknak, válaszokat keresőknek, gyógyulni-, töltődni vágyóknak. A népi építészeti emlékként nyilvántartott házban, anno zöldkeresztes védőnők is tevékenykedtek. Rejtett belső kertjében a misztérium tapintható formát ölt, a létezés öröme mézízű fénnyel tölti fel a lelket. Egyszerű, takaros szobáit rusztikus hangulat hatja át, bennük a Lelked végre otthonra talál. A belsőkertben hintázva élvezheted a kemencében sülő roppanós kenyér illatát, a frissítő forrásvizet, és a mindent átitató nyugalom békebeli hangulatát. Ekkor érted meg csak igazán, hogy a Lelked milyen régóta éhezett már a lét valódi értékeire, a békére, az egyensúlyra, és a szeretetre.

Képzelj el egy Zarándokházat, ahová bármikor visszavonulhatsz megpihenni, levegőhöz jutni, időt tölteni önmagaddal. Képzelj bele két széplelkű, nagytapasztalatú lelki-szellemi vezetőt, akiket társaságul hívhatsz, ha elfogadásra, tanácsra, támaszra lenne szükséged.

Képzelj el egy közösséget csupa mélyérzésű emberrel, akik képesek könnyedén együtt rezdülni veled. Akikkel lényeges dolgokról beszélgethetsz, akikben tükröződve ráláthatsz lelked rejtelmeire, akikkel osztozhatsz örömödben-bánatodban, megélheted a közös játék, kirándulás, alkotás, zenélés, éneklés, meditáció, jóga, nevetés, vagy akár az őszinte sírás feloldozó élményét. Képzelj el egy társaságot, ahol bármikor életreszóló barátságra, vagy akár szerelemre lelhetsz.

Képzelj el egy szellemi központot, ahol összehangolódva belső bölcsességeddel visszatalálhatsz a létezés, az emelkedés, az egyensúly, a teljesség és az egység csodáihoz. Képzeld el az élő természettel való közvetlen kapcsolódás erejét, amelyben ősi emlékek ébrednek benned arról, miért jó mezítláb táncolni, örömben létezni, hosszan ölelni, feltétel nélkül szeretni, hálásnak lenni.

Ha tudnád, hogy ez a hely készen áll szolgálni a kiteljesedésed, Te is tennél érte?

Egy megelevenedett látomás:

Volner-Szabó Renáta vagyok, jógaoktató, mentor, személyiség fejlesztő.
10 éve járom az utam nyitott szemmel és várom, hogy a küldetésemhez megérkezzen a hely, amit a szívemben hordok, mióta először a tudatos lét ösvényére léptem. A képzeletemben évek óta tiszta képet őrzök erről a helyről. Pontosan tudom, milyen hangulat járja át, érzem az illatát, hallom a hangjait. Vízióm mára szerves részemmé vált, elválaszthatatlan lett tőlem. Látom, milyen vendégek jönnek majd ide fejlődni, töltekezni, emlékezni, felejteni, inspirálódni, kapcsolódni, meditálni, jógázni, kinyílni, ébredni. 
Látomásom lassanként életre kelt bennem, és tudtam, hogy az Élet egy napon elhozza majd a lehetőséget, mikor elérkezik az ideje: sem előbb, sem később. 


2020 első napjaiban, szálláshely után böngésztem első idei csend-elvonulásomhoz, és “véletlenül” rábukkantam egy eladó elvonulóközpont hirdetésére, amelyhez új tulajdonost és vezetőt kerestek. A szívemben félreérthetetlen érzés gyúlt. Azonnal látnom kellett, olyan erős volt a hívás. A ház minden kis részlete jelzéseket küldött, szólt hozzám! Minden, amit valaha elképzeltem, ebben a szálláshelyben szilárdult meg. A jelenlegi tulajdonos Hölgy megérezte ezt a különleges kapcsolódást, és javaslatára részt vettem egy rendszerállításon, amely megerősítette, hogy a Ház és én kölcsönösen egymást keressük.

Ismerd meg a Ház hangulatát:

 

44910444_1579602170620349_r.jpeg
44910444_1579602207953370_r.jpeg
44910444_157960226481955_r.jpeg
44910444_1579602316423632_r.jpeg

Mi a tervem?

A közel 200 éves zarándokház jelenlegi kialakításában 13 éve fogadja a látogatókat, és 2 éve már kifejezetten gyógyítói tevékenység zajlik benne. Jelenlegi tulajdonosa Kováts Ildikó, aki 13 éve gyógyítói, és tanítói tevékenységét a csoportos foglalkozások világából az egyéni kezelések irányába szeretné elvinni belső hívásra, emellett csodálatra méltó célt tűzött ki magának, a ház eladásából befolyt összegből új otthont, és állatgyógyító központot, menhelyet szeretne létrehozni. Ezzel együtt kötelességének érzi, hogy a ház vezetését méltó emberre bízza, aki megőrzi a műemlék jellegű épület állagát, és képes a hely gyógyító energiáit az emberek javára fordítani. Így találtunk egymásra mi hárman, Ildikó, a Ház, és én. 

A tulajdonosváltást követően a központ újra megnyitja kapuit, és szeretettel fogadja azokat, akik önismerettel, alternatív gyógymódokkal, lelki munkával egybekötött kikapcsolódásra vágynak. Nyitva áll a kapu továbbá elvonuló csoportok, jógatáborok, és más segítői hivatásban tevékenykedő szakemberek kislétszámú programjai előtt is.

Magamról: 

10 évvel ezelőtt léptem az önismeret útjára. Az élet “váratlanul” hozta el első mesterem, akinél 4 éven át vettem részt intenzív önismereti elvonulásokon. Tradicionális tudatfejlesztő technikák segítségével mély tapasztalásokat éltem meg, transzcendens nézőpontot kaptam önmagamról, az élet értelméről, arról hogy ki vagyok a személyiségemen túl. 

Tapasztalataimat a hétköznapok gyakorlatába ültetve kialakítottam egy tudatos, kiegyensúlyozott és harmonikus életet, amiben azzal foglalkozhatok amit szeretek, és rátaláltam lélektársamra, akinek az oldalán ma már kiteljesedett nőként és asszonyként adom tovább mentoráltjaimnak az örömteli élet fortélyait. Varázslatnak, mágikus alkímiának tűnik az, amit ennek az életrendnek köszönhetően az elmúlt 6 évben megtapasztaltam. Küldetésemnek választottam, hogy megtapasztalt tudásom szeretettel adjam tovább azoknak a keresőknek, akik magasabb minőségű életet álmodtak maguknak, és készek ezért ledönteni belső korlátaikat. Fő területeim a jógikus filozófiára épülő életrend, a nőiesség kiteljesítése, a párkapcsolat harmóniája, a tudatos gondolkodásmód és a tudatos bőségteremtés témaköre.

A Ház másik vezetője:

6 évvel ezelőtt ismertem meg azt az embert, akivel nem csak Nőként és Férfiként, de mentori hivatásunkban is tökéletesen kiegészítjük egymást. Férjem, társam, szerelmem a férfias energiákat képviseli majd az elvonulóhelyünkön. Miklós közel 20 éve foglalkozik emberekkel, oktatással, vendéglátással. Kezdetben búvároktatóként, túravezetőként kalauzolta tanítványait a tenger mélységeibe, majd egy nagy lelki kihívást követő önismereti átalakulás során Ő is belső vizekre evezett. Így talált rá életvezetési- és üzleti mentor hivatására, melyben leginkább a kiteljesedett lét, a férfiasság, a párkapcsolat, a metafizika, és a sámánizmus témaköreire specializálta magát.

Miklósról bővebben az alábbi honlapon olvashatsz:

https://volnermiklos.hu/

Közös tevékenységünk:

Számos elvonulást, workshopot, előadást, túrát, outdoor programot, és parázsonjárást vezettünk már le így ketten, egyöntetűen pozitív visszajelzésekkel, melyet sok útkereső minőségi sorsfordulása bizonyít. Inspirációnk hatására közülük sokan elismerésre méltó utat jártak be, magas minőségű életet teremtettek maguk és környezetük számára.

Nézd meg az albumot, ahol néhány hangulatképet látsz eddigi programjainkról:

https://www.facebook.com/szaboreni.matis/media_set?set=a.10213022490075199&type=3

Legkiemelkedőbb eredményünkként mégis tavaly augusztusban tartott esküvőnket említeném meg, ahol két teljes napon át sikerült megidéznünk az Aranykor szellemét. Azt a letűnt világot, amiről túlzás nélkül az összes résztvevő, és a szociális hálóra kikerült összefoglalóra visszajelző emberek egyöntetű visszajelzése ez volt : Csakis így volna érdemes élni!!!

Nézd meg Te is a kisvideót, hogy átéld a szellemiséget, amelyet mesebeli elvonulóközpontunkban szeretnénk meghonosítani.

https://www.facebook.com/volner.miklos/videos/vb.1285023917/10216305081761414/?type=3

Nincs számunkra szebb küldetés, mint ezt a közösségi hangulatot, életérzést minél több embernek megmutatni, hogy egyre többen kezdjenek emlékezni rá, milyen is az Élet valódi dallama, és hogy kell rá a táncot járni.

Mihez kérjük a támogatásod?

Az elvonulóhely váratlanul toppant be az életünkbe, így a megvételhez szükséges összeg megteremtésén dolgozunk. Minden adomány számít, ami közelebb juttat bennünket a megvalósuláshoz. A teljes befolyt összeget az ingatlan megvásárlására, felújítására fordítjuk. 

Szeretném felhívni figyelmed arra, hogy egyszerre több ügyet is támogatsz adományoddal. Nemcsak egy sok száz ember személyiségfejlődését előremozdító hely létrejöttét segíted, hanem egy kétszáz éves népi építészeti emlék megőrzését, és egy állatmenhely létrehozását is.

Kétféleképpen tudod a megvalósulást támogatni:

-Az egyik út, hogy bármekkora adományt, akár 1000Ft-ot is küldhetsz részünkre. 

-A másik, hogy tovább ajánlod kezdeményezésünket azon ismerőseidnek, akik szerinted értékelik és szivesen támogatnak egy ilyen szép ügyet.

Keresem azt a 80000 lelkes embert, aki szeretettel és szivesen támogatja ezt a célt 1000 Ft-al!

Mit adunk a támogatásodért cserébe?

Az adományokat értékének megfelelő kuponként kezeljük. A kuponokat a tulajdonosváltást, és megnyitást követően lehet beváltani szállás szolgáltatásra, egy foglalás alkalmával 20% mértékű kedvezményig számítjuk be.

Fogadd hálás köszönetünket,  amennyiben elvonulóközpontunk támogatása mellett döntesz, és egyúttal szeretettel várunk elvonulóink és zarándokaink között a megnyitást követően! 

(A támogatáshoz regisztráciòt kér az oldal, mindez mindkettőnk biztonságát szolgálja, és 1 percet vesz igénybe.)

Éld át velünk Te is az Aranykort!

Szeretettel:

Volner-Szabó Renáta és Volner Miklós

Jelenleg nincs hír a kampányhoz!

2020.05.06. 12:46
Támogatta a kampányt!
2020.04.23. 13:03
Támogatta a kampányt!
2020.04.17. 12:35
Támogatta a kampányt!
2020.04.14. 15:24
Támogatta a kampányt!
2020.03.07. 07:47
9 500 Ft-tal támogatta a kampányt!
2020.02.26. 11:18
Támogatta a kampányt!
2020.02.20. 10:39
3 325 Ft-tal támogatta a kampányt!
2020.02.14. 11:38
Támogatta a kampányt!
2020.02.11. 13:29
4 750 Ft-tal támogatta a kampányt!
2020.02.06. 22:28
4 750 Ft-tal támogatta a kampányt!
2020.02.05. 22:56
Támogatta a kampányt!
2020.02.05. 21:15
Támogatta a kampányt!
2020.02.05. 16:22
Támogatta a kampányt!
2020.02.04. 20:50
6 650 Ft-tal támogatta a kampányt!
2020.02.02. 12:14
19 000 Ft-tal támogatta a kampányt!
2020.01.30. 11:18
4 750 Ft-tal támogatta a kampányt!
2020.01.29. 20:17
950 Ft-tal támogatta a kampányt!
2020.01.28. 14:52
Támogatta a kampányt!
2020.01.28. 12:53
950 Ft-tal támogatta a kampányt!
2020.01.27. 11:27
7 600 Ft-tal támogatta a kampányt!
2020.01.26. 17:56
4 750 Ft-tal támogatta a kampányt!
2020.01.25. 10:45
9 500 Ft-tal támogatta a kampányt!
2020.01.25. 07:28
47 500 Ft-tal támogatta a kampányt!
2020.01.24. 21:03
2 850 Ft-tal támogatta a kampányt!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!

2020.02.26. 11:59
Elkezdte követni a kampányt.
2020.02.14. 11:38
Elkezdte követni a kampányt.
2020.01.28. 14:49
Elkezdte követni a kampányt.
2020.01.28. 07:36
Elkezdte követni a kampányt.
2020.01.27. 11:34
Elkezdte követni a kampányt.
2020.01.25. 07:29
Elkezdte követni a kampányt.
79 588 500 Ft
célösszeg
0% összegyűlt támogatás
178 660 Ft
eddig összegyűlt támogatás
24
támogatók száma
Szabó Renáta
kampánytulajdonos

Jutalmak

1000 Ft értékű Kupon
Összegtől: 1 000 Ft
Elérhető: 994 db
5000 Ft értékű kupon
Összegtől: 5 000 Ft
Elérhető: 993 db
10000 Ft értékű Kupon és támogatói Oklevél
Összegtől: 10 000 Ft
Elérhető: 996 db
50000 Ft értékű Kupon és Támogatói póló
Összegtől: 50 000 Ft
Elérhető: 200 db
100000 Ft értékű Kupon és Támogatói Név feltüntetése
Összegtől: 100 000 Ft
Elérhető: 200 db