betöltés folyamatban...

Villámtöltőt Kelet-Magyarországra

Történet Hírek Támogatók és üzenetek Követők

Tisztelt Támogatók !

A közlekedés jövője az elektromos autóké és az elektromos hajtáslánccal működő közlekedési eszközöké, ezeket a trendeket Nyugat-Európában már felismerték és rohamtempóban fejlesztik az elektromos töltőhálózatot, de mi, mint szinte mindig nem elég gyors ütemben követjük a világ előrehaladását. Ugyan Nyugat-Magyarországon már néhány helyen telepítettek nagy teljesítményű töltőket (MOL 50kw-150kw, Tesla töltő 135kw,Ionity töltő 350kw) de itt Magyaroszág keleti csücskében nincs 50kw-nál nagyobb teljesítményű töltő, erre a problémára szeretnék mihamarabbi megoldást nyújtani a ti támogatásotokkal.

A probléma adott, a megoldás szükségszerű, hiszen most még tízezres nagyságrendben létezik Magyaroszág elektromos autóparkja, de ez a jövőben csak bővülni fog, a gyártók egyre több fajta és elérhetőbb árú villanyautót dobnak piacra, amelyeknek sokkal költséghatékonyabb az üzemeltetése, mint a belsőégésű motorral szerelt autóké. Idővel teljesen el fognak tűnni az utakról a benzines és dízel autók, ezért mindannyiunk érdeke, hogy legyen megfelelő töltőrendszer egész Magyaroszág területén.

Első lépésként Magyaroszág második legnagyobb városában Debrecenben, (én is helyi lakos vagyok) szeretnék létesíteni egy töltőállomást, ami legalább egy, de inkább több töltőoszloppal rendelkezik, amik 100-350kw teljesítményre képesek, ezekkel autótól és akkumulátor kapacitástól függően 10 perc-30 perc közötti töltési idő érhető el teljesen feltöltött állapotig.
Ha ez megfelelő partneri együttműködéssel és elég támogatói összeg gyűjtésével megvalósul, további Kelet-Magyarországi nagyvárosokban szeretnék újabb villámtöltő állomásokat létrehozni.

Sajnos nem rendelkezem saját tőkével egy ekkora projekthez, ezért gondoltam hogy a közösségi finanszírozás segítségével próbálom meg elérni a célomat, hogy egy európai színvonalon is megfelelő töltőhálózat épüljön ki Kelet-Magyarországon.
A megadott összeg amire a gyűjtés irányul, ugyan nagynak tűnik, de egy ilyen fejlett technika megvásárlása, megtervezése, kivitelezése és üzemeltetése tetemes összegbe kerül.

Kérlek támogasd a projektet a lehetőségeidhez mérten.
Köszönöm.

Jelenleg nincs hír a kampányhoz!

2019.10.11. 15:18
32 300 Ft-tal támogatta a kampányt!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!

2019.11.09. 16:10
Elkezdte követni a kampányt.
5 000 000 Ft
célösszeg
1% összegyűlt támogatás
34 000 Ft
eddig összegyűlt támogatás
1
támogatók száma
Bence Viktor
kampánytulajdonos