betöltés folyamatban...

Segítsen egy leendő családnak, otthont teremteni születendő gyermekének..!

Történet Hírek Támogatók és üzenetek Követők

                                                Tisztelt adományozók!

Én egy 36 éve (székesfehérvári) nő vagyok, születésem óta éreztem, hogy más vagyok, mint a többi ember, másként látom, másként gondolkodom, a világról, mint mások. 18 éves koromban állapították meg, hogy Asperger szindrómás autista vagyok. Állapotom miatt le is vagyok százalékolva, de ez sose tartott vissza attól, hogy becsületes munkát végezek. Mert egy nagyon (szegény) rossz családi körülmények között élő, szedett-vedett életmódot élő családba nőttem fel testvéreimmel, eléggé, visszafogott anyagi körülmények között. Innen emeltek ki és karoltak fel, hogy közös életbe kezdjek valakivel. Élettársammal 9 éve élek együtt, és ebből kb 7 éve már, hogy próbálunk harcolni a megélhetésélt, egyik albérletből a másikba élve, megküzdve a főbérlők bizalmával.

Élettársam égész életében tisztességgel, és becsülettel, szorgalmasan dolgozó ember volt, és lesz is, szerintem, amíg csak él… Sajnos megromlott egészségi állapota, és kora (46 év) miatt, már nem igazán versenyképes állapotban van munkaerő piacon, a (fiatalokkal szembe) a jól fizető állások terén. És a családja is csak egy középszinten élő család volt egész életében.

5-évig szedtem pszichiátriai gyógyszereket és egyéb kiegészítőket, az állapotom miatt, amik majdnem teljesen meddővé tettek. Még az orvosok is azt mondták, igazi csoda lenne, ha valaha lenne is gyermekünk.

Úgy, kb. 15 héttel ezelőtt meg is történt a csoda, úgy néz ki, igazi család leszünk, (az orvosok további hitetlenkedése ellenére is), de nem ez a lényeg, ennek, gyermeknek hosszú távú biztos háttérre van szüksége, és nem egyik albérletből másikba vándorló életmód. 

Mivel én is mindig, csak gyári munkás voltam, rehabos pénzzel, és az élettársam is csak közepes gyári munkás fizetéssel rendelkezik, és ezek mellé még, egy kis leszázalékolt pénz kapok… 

Jelenleg, most, meg még, veszélyeztetett terhesség miatt táppénzen is vagyok, így nehezen tudunk vállalni keményebb anyagi befektetéssel járó költségeket. Meg, hát a gyermeket is fel kell majd, nevelni valamiből, és mint már említettem, másságom miatt, minden vágyam hogy megmutassam, hogy képes (vagyok) leszek ugyan arra, mint más normális emberek. És ezért hajlandóak vagyunk mindketten bármire, hogy ezt meg is megmutassuk…

Ezért gondoltam, hogy segítséghez folyamodom akár ilyen úton, módon is, hogy a leendő családomnak, megpróbáljak egy biztonságos, hosszú távú, hátteret biztosítani a közös életünkhöz.

Az a helyzet, hogy elképzeléseim szerint, ehhez kb. 20 millió Ft-ra lenne szükségem, ( a hirdetéseket nézve a neten, meg itt-ott…stb) , hogy legyen hova elindulni, legalább egy saját berendezett lakással, és hogy ne keljen a főbérlők bizalmára (szeszélyére) bízva családom életét, állandóan attól félnem, mikor kerülök utcára. Mert el akarja adni a lakást, kell egy rokonak, v. valaki másnak… stb. De ha már valamennyi össze  jönne, sok kicsi sokra megy alapon, én már annak is örülnék…(lenne mit a születendő gyermekemre, v. esetleg a jövőjére költeni…)

Sajnos most is (kb.) hasonló helyzetbe kerültünk, és a hirdetéseket nézve, a lakás kiadók nagy része, nem éppen (család) gyermekbarát hozzáállás mutatnak.(sajnos ezt tapasztaltuk is..!) Ezért kellene egy kis anyagi segítség, hogy végre nyugodt, kiegyensúlyozott életet élhessünk. 

Üdvözlettel: Györgyi

 

 

 

 

 

Jelenleg nincs hír a kampányhoz!

2020.08.27. 08:42
Támogatta a kampányt!
2020.08.25. 09:11
Támogatta a kampányt!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!

Jelenleg senki sem követi a kampányt!

5 000 000 Ft
célösszeg
1% összegyűlt támogatás
30 000 Ft
eddig összegyűlt támogatás
2
támogatók száma
2020.09.30. 00:00
lejárati idő
Györgyi
kampánytulajdonos